Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityWow vilket nationaldags-Pompom i parken!

Pompom i parken, 6 juni 2009. Foto: Anna Håkansson
Det första av sju Pompom i parken är just avklarat. Trots nationaldag, mulet och en stor fotbollsmatch på teve så räknade vi till totalt hundra människor som kom till Folkparken, grillade, åt och drack och hade det allmänt gott.

Tack ni sköna personer som kommer på våra fester, och tack alla ni som på olika sätt bidrar till att arrangera sånt här. Vi är beroende av både era bidrag, och hjälp, för att fortsätta hitta på roliga saker.

Pompom i parken, 6 juni 2009. Foto: Ryszard Antoni Mathias Malmgren

Nemcom skötte grillen och serverade sju timmar musik från Erland Marckwort, Marcus Molin, DJ Anders, Calle Slättengren, Bzz, Zabutom och Lina J. Social Media Club Östergötland var på besök med eget tält och hjälpte till att få en härlig stämning. Eftermiddagen och kvällen var avslappnade och bra, trots lite kyliga vindar, och vi trodde att regnet skulle passera bredvid oss – men nope.

När Lina J klev upp till skivspelarna kl 21 och skickade igång första skivan började det droppa, och inom några minuter vräkte regnet ner. Alla skyndade in under tälten, och när de stod tätt intill varandra utan mycket utrymme att röra sig på började dansen på riktigt.

Regnet fortsatte, och när vi stuvade undan de sista sakerna i förråden vid 23.30 regnade det fortfarande. Men vi är väldigt nöjda med det första Pompom i parken för i år, och vi hoppas ni också blev det.

På återseende 27 juni i Folkparken igen (veckan efter midsommar), för det andra Pompom i parken!

Foto, bild 1: Anna Håkansson
Foto, bild 2: Ryszard Antoni Mathias Malmgren
Foto, film: Kajsa HellstrandLämna en kommentar