Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityWorkshop, Depeche Mode Bar & Sunday Dessert

Nemcom-nyheter, november 2009Medlemmar och vänner, detta är våra spikade evenemang under november.

onsdag, 4 november, kl 20: Workshop på Kulturhuset, Trädgårdsgatan 37. Det blir del två, och upplägget är fortfarande lika öppet som sist. Fokus är på musikproduktion i någon form. Två datorer med Ableton, och några kontrollenheter, kommer att finnas på plats. Kom och lek, prova att remixa låtar och skapa musik! Ingen kostnad. Lekledare: Joakim Hedström.

Resultatet av workshopen finns här: Workshop i musikproduktion, del 1.

lördag, 28 november, kl 19.30: Depeche Mode Bar. Som vanligt ligger det sista lördagen i november, och arrangeras av Rikard Ståhl. Det blir en helkväll av Depeche-musik, och även i år kör vi The Black Lion Inn, Gamla Rådstugugatan 11, Norrköping. Klädstil: förslagsvis svart och synthigt.

söndag, 29 november, kl 20: Sunday Desserts finalomgång på gamla Kulturhuset innan flytten till nya lokaler. Kulturhuset håller till på Trädgårdsgatan 37, och är öppet som vanligt onsdagar, torsdagar och söndagar kl 16-23. De har stans trevligaste fikaatmosfär, ett screentryck, möjlighet för att köra livemusik och mycket mer.

Vi gör även studiobesök, både i Norrköping och utanför. Är du intresserad – hör av dig! Glöm inte att Nemcom-medlemmar har 10 % rabatt på Hälsokostaffären BigHeart Hälsokost, Nygatan 138 här i Norrköping mot uppvisande av medlemskort.2 kommentarer

    En liten korrigering. Först 19:30 drar DM-baren igång. =)

  • Check, uppdaterat. :)

Lämna en kommentar