Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunitySunday Dessert återvänder

Kulturhuset i Norrköping. Foto: Norrköpings kommunSom under förra hösten och i våras kommer vi att köra ett avslappnat söndagshäng två gånger i månaden. Vi håller som vanligt till på Kulturhuset, Trädgårdsgatan 37, här i Norrköping.

Det blir första och sista söndagen i månaden, alltså:
6 och 27 september
4 och 25 oktober
1 och 29 november.

Lugna beats, nätströmmande musik och liveartister. Allt ackompanjerat av Kulturhusets kaffe, kakor, mackor, soppa och mjuka soffor. Kom och ta det lugnt med oss i tre timmar redan nu på söndag.

Joakim tar med sig sin Akai apc-40 och Kraftwerk-uppsättningen han körde live på Kräftwerk i Vattentornet för några dagar sedan. Det är bara att komma förbi Kulturhuset, trycka på knappar, vrida rattar och känna på hur enkelt det är att remixa låtar.

Se här för karta (det är på en innergård). Vill du spela på Sunday Dessert? Hör gärna av dig!3 kommentarer

    Jo, så kommer stora delar av Nemcoms styrelse att närvara i början av kvällen. De vill gärna prata med dig i denna lugna oas om helgen, om livet, om musiken, om världen, ..

  • ”hur enkelt det är att remixa låtar” ? ;)

  • Under söndagen remixade folk som aldrig hade rört en synth, eller musikprogram, låtar som de aldrig tidigare hade hört – i realtid. Givetvis kunde de göra mixen hur lång som helst. Har du ett mer passande ord än ”enkelt”? ;)

Lämna en kommentar