Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityStormöte torsdag 25/6

Nu på torsdag (25/6) kl 18 är det storsamling på Kulturhuset, Trädgårdsgatan 37 i Norrköping. Alla är varmt välkomna, oavsett om ni är medlemmar eller inte!

Vi träffas för att kolla vad ni vill att Nemcom ska göra till hösten och vintern. Det finns mängder med idéer redan, men eftersom vissa klubbar byter ägare, andra stänger och nya öppnar upp så är det dags att kolla vad vi vill göra – och var.

Ska vi köra dubstep-klubb? Borde vi turnéra landet runt med en stenhård technoklubb? Vill vi köra ambientspelningar kvällstid på restauranger? Kom och säg vad du vill göra, vad du vill höra för musik och vad du kan hjälpa till med. Vi behöver ännu fler med energi som vill hjälpa till att arrangera just det ni älskar.

Kan du inte komma får du gärna maila oss idéer och synpunkter på info[a]nemcom.nu

Vi syns på Kulturhuset, torsdag kl 18. Kaffe 5 kr, urgoda baguetter 15 kr. :)2 kommentarer

  tja.

  diggar er. fick en idé nu i stunden bara. jag ska ha klubb i sommar och vi kommer köra mycket live. musik och cam-stream.

  hade varit grymt om ni körde något liknande så man kunde förfesta till det samtidigt. om ni brassade på med 4 webbkameror och streamade ut på en hemsida alla i olika vinklar + att man hörde musiken live så hade det varit sjukt grymt om man satt hemma och förfestade och ville ha lite live-mixat. funkar grymt om man tänkt gå till klubben också och kan kolla läget.

  kanske inte så banbrytande, men om jag visste att kooky var, och jag inte kunde gå dit. då hade jag gärna kollat in på cam och hört en mp3-stream.

  peace yo, p.s. kom gärna till götet!

 • Tjenare,

  Vi hade funderingar till första Pompom i parken för några veckor sedan att köra livestream, med ljud åtminstone. Det är en del att syssla med inför nästa, och en del i kärntruppen är borta, så jag vet inte om vi hinner få iordning det till 27 juni.

  Men tack för påminnelsen. Jag ska definitivt föra vidare tanken till resten av gänget. Antar din klubb håller hus i Göteborg? Vi har nyligen påbörjat något vi kallar för studioresor, där vi packar en bil med folk och åker till en studio, kanske går det göra något liknande till en klubb/studio i Göteborg – om det är där musiken finns.

Lämna en kommentar