Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityAvsluts-Pompom 18/8 ställs in, vi ses i baren

Jo, det är sant, sommaren är påväg at ta slut innan den började. Fast istället för att sjunka ihop direkt lyckas vi få med oss de tre översta akterna till Pompom Bar och har starttid kl 19. Obs kl 19!

Dessutom finns där Buchla Boys, Osch och Johannes Hallman – och inte regn stoppa musiken!

✜ FRANK HAMMAR
Uppsala-bon Frank gör återbesök hos Pompom, och det är vi väldigt glada för. Som arrangör och resident på klubb Bakelit i Uppsala har han för vana att servera eklektiska set, med fokus på beats och bas av högsta kvalitet. Hans stilsäkerhet och bredd har bland annat lett till spelningar på Norbergfestival och Volt.

✜ NON-CHUX
Det lägre frekvensområdet lär vi få höra en del även från Norrköpings egna Non-Chux. De har spelat på varenda klubb värd namnet i vår stad och det torde väl knappast ha undgått någon att de är väldigt, väldigt pålitliga leverantörer av blytung bas.

✜ GIMMELBOP & NIKLAS ERIKSSON (LIVE)
Både Olle aka Gimmelbop och Niklas har gästat några av våra Knaster-spelningar på Café Hörnet och spridit varma elektroniska toner. Nu slår de sina påsar ihop och bjuder på ett alldeles färskt, elektroniskt live-set med den gemensamma maskinparken. Otroligt spännande, tycker vi!

✜ KALLOCAIN
Rosanna Nordrup från Music Transpose är åter i parken på lördag, och precis som senast räknar vi med varma, medryckande houserytmer. Denna gång knycker hon även med sig William från Khlav Kalash under namnet Kallocain, och vi tror på ett alldeles makalöst resultat.

✜ SYSTEMET (LIVE)
En livs levande livekonsert bjuder vi också på för ovanlighetens skull, signerad Norrköpingsbandet Systemet. Lekfull elektronisk pop står på schemat, eller som bandet själva uttrycker det: ”alter-naiv blåbärssynth”…

+ Warmp av Nemesus & aBreathing!

Mycket välkomna,
Pompom crewComments are closed.