Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityQigong på Himmelstalund, fest på Trappan, årsmöte & mer

Det ser ut som om mars kommer att ha ett par Nemcom-fester i sig och även ett årsmöte med våfflor. Vi har även börjat funderingarna på årets Pompom i parken & Pompom on tour, men mer om det kommer senare. Info om alla spelningar & fester publiceras i sin helhet på hemsidan och i vår Facebook-grupp.

20 mars – Qigong på Himmelstalundsfältet. Vi firar in vårdagjämningen med ambienta toner. Det blir en försmak av kommande utflykter på fältet.

25 mars – Årsmöte på Kulturhuset. Det är dags att välja ny styrelse, gå igenom året som varit och vad vi planerar för 2010. Dyk upp, säg vad du tycker, spana in Kulturhuset och käka våfflor – om köket hinner bli färdigt. Kallelse till mötet kommer senare.

26 mars – Pizzakväll på Trappan. Nemcom sätter musiken för kvällen och jobbar även för ännu en workshop för medlemmar och studenter. Vill du vara med i utvecklingen av detta, eller har önskemål eller tips för kvällen så hör gärna av dig till oss.

28 mars – Sunday Dessert på Kulturhuset. Artist meddelas senare.

Kulturhuset har nyligen blivit av med både sitt ljusbord och mixer. Vet ni något om detta, eller har ni lust att bidra med en liten peng till ny utrustning – hör gärna av er till norrkopingskulturhus(snabel-a)gmail.com. Tack!Lämna en kommentar