Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityPompom-sommaren 2009 över

Pompom-avslutningen i Hörsalsparken, 090829. Foto: Anna HåkanssonVi har kört våra sista svängiga timmar för den här sommaren, så när Harald Björk varvade ner syntharna vid 22-tiden på lördagen var Pompom i parken 2009 officiellt över.

Ett stort tack till alla härliga besökare, artister, funktionärer och andra knytt och troll som har hjälpt oss göra den här sommaren till den mest Pompom-intensiva någonsin med 49 timmar musik!

Vi har provat att livesända några event via Bambuser, vi körde efterfest i en kyrka, vi kröp inomhus till Grammofon när det regnade som värst, och vi avslutade mitt i stan i Hörsalsparken där även dokumentärfilmarna Magnus och Mattias fanns på plats. Dessutom slog vi publikrekord (200 personer) under den otroligt varma och sköna spelningen i slutet av juni.

Trots att Pompom i parken är över finns det mycket att se fram emot.
Onsdag 2 september åker vi till Linköping för att hälsa på studenter på Kalasmottagningen ’09 i Cloetta center.

På torsdag 3 september kör vi 5h tysk synthmusik under Kräftwerk i Vattentornet här i Norrköping.

Söndag 6 september kryper vi inomhus till Kulturhuset i Norrköping för höstens första Sunday Dessert – vårt tillbakalutade kafé. Är du sugen på att spela där är du varmt välkommen att höra av dig till oss – vi välkomnar allt inom elektronisk musik.

Därefter kommer vi att sparka igång höstklubben, under ledning av Jimmy & Alex. Men det återkommer vi till när det närmar sig. Till dess: Ett superstort tack för Pompom-sommaren, och ett varmt välkomna till Nemcom-hösten 2009.

Foto: Anna Håkansson.Lämna en kommentar