Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityPompom-premiär 2011 – 9 juli

Pompom i parken 2011

Kära vänner!

Det är återigen dags för sommarens trevligaste evenemang, Pompom i parken! Nemcom kommer under ett antal lördagar i sommar att fylla Folkparken med den trevligaste musiken och de trevligaste människorna (er, alltså). Ta med en vän, en grill, en filt, en flaska och kom och njut av solen, vännerna och ljuden! Givetvis är eventet gratis och öppet för alla, men vi tar gärna emot donationer för att kunna gå runt.

På premiärkvällen, 9 juli, kl 15-22, kan ni lyssna på fantastisk elektronisk musik med bland andra:

MIDIBYTE -> COMIC SANS
Midibyte kommer att byggas ut och blir därmed Comic Sans tillsammans med Matilda Bengtsson. Hur lekfullheten i blytunga electrohouse utvecklas kommer du att få uppleva live. Här tar vi över Folkparken!

LIFESPAN
Experimentell, djup drum’n’bass från Stockholm och Sveriges tätaste skogar. Axel Sharper har DJat och producerat elektronisk musik länge och detta projekt är hans nyaste skapelse. Förvänta er djupa ljudlandskap, skruvade trummaskiner och skönsång från Lifespan.

CALLE SLÄTTENGREN
House av klassiskt snitt och hög kvalitet kan vi förvänta oss från de välfyllda Slättengrenska skivbackarna. Funkiga, soliga beats hela vägen från housens rötter i Chicago och New York in i samtiden.

NON-CHUX
Norrköpings tyngsta dubstep-crew har kanske inte funnits speciellt länge, men de har redan hunnit spela ungefär överallt i vår stad. Och konceptet Non-chux må vara nytt men medlemmarna är alla rutinerade DJs som tillsammans förfogar över en hiskelig mängd bas-tunga tolvor. Och om ni frågar dem snällt kanske de bjuder er på fest.

MARCUS MOLIN
Marcus har betat av de flesta av stadens undergroundscener, från Konsthallen och Kraftstationen till BAS, och dessutom hunnit med en handfull Pompom-gigs. Och hans avskalade och svängiga house och minimal kommer att vara precis lika perfekt för parken som vi är vana vid.

Karta: bing.com2 kommentarer

Lämna en kommentar