Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityPompom i parken, sol och sköna känslor

Pompom i parken, 090627. Foto: Jimmy LandinOch under värmande sol, klarblå himmel och med minst 200 besökare var även Pompom i parken 27 juni en härlig succé.

Dagen inleddes lite försenat, men givetvis fixade Frisky-killarna kabelkopplandet och gav oss åter igen en massiv grund att bygga ljud på. Det är skönt att slippa oroa sig för ljudet, och vi hoppas att ni vill fortsätta samarbetet även under kommande Pompom-picknickar.

Tack alla besökare som kommer och picknickar med oss i parken, ger beröm och skänker pengar till kollekthåvarna. Vi räknade i omgångar och snittet låg på minst 130 personer, och i lördags hade vi till och med besökare från Belgien.

Den här gången var det en härlig blandning av house, dub, italo, jungle, dub-step och goa trance. A2R, Thomas Andersen, Osch, Sebastian Rivas och Taktical – tack!

Ett lika stort tack till arrangörsgruppen och funktionärerna som hjälper oss ordna artister, rigga utrustning, hålla koll på läget och städa. Utan er skulle ingenting av det här fungera.

Är det någon som vill hjälpa oss på de fem Pompom i parken som återstår så hör gärna av er. Nemcom gör det här helt baserat på gratiskraft från medlemmar och andra, och utan er har vi tyvärr ingen möjlighet att hinna med allt som måste göras.

På återseende 11 juli i Folkparken i Norrköping för nästa elektroniska picknick! Och till er utanför Norrköping som önskar livesändningar över nätet, vi arbetar på det. :)

P.S. Till nästa Nemcom-fest tipsar vi om Club Frisky på Sveaskeppet, fredag 3 juli, med kända Nemcom-namn som Faruk, Erland Marckwort och Thomas Andersen. D.S.

Foto: Jimmy Landby.Lämna en kommentar