Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityPompom i parken #3 – 13 augusti

 

 

Oups vad länken i mailet blev fel. Letar du efter Depeche Mode Bar?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pompom i parken 2011
Kära vänner!

Det är dags igen. Sommarens trevligaste och garanterat grönaste evenemang är tillbaka. Pompom i parken nummer 3 är här! Lördagen 13 augusti kl 15-22 kör vi för fullt. Vi kommer under ett antal lördagar i sommar att fylla Folkparken i Norrköping med den trevligaste musiken och de skönaste människorna – er. Ta med en vän, en grill, en filt, en flaska och kom och njut av solen, vännerna och ljuden! När förra veckans Pompom var mer experimentellt kommer vi blåsa på desto hårdare.

— VÅRA HEDERSGÄSTER —

:: HOMIE J
Johan Andersson aka Homie J från Linköping har hunnit beta av ett helt gäng festival- och klubbspelningar landet över i sommar. Han har även varit ett återkommande namn i Norrköpings klubbliv, inte minst som resident på New Media Meeting – men på Pompom har han aldrig spelat förut. Det är vi väldigt glada att ändra på, för vi vet att hans djupa, eleganta house och minimal kommer att vara som klippt och skuren för gräset i Folkparken.

:: JONATAN MORENO
Det senaste året har vi vant oss vid att höra honom hamra ut mörbultande tung bas i trånga, smutsiga industrilokaler under broar och rivningshus. Men vi har inte glömt att han också är väldigt bra på att spela trivsam, dubbig och parkig minimaltechno. Om ni har glömt så lär ni bli påminda på lördag.

:: ROSANNA NORDRUP
Rosanna gör sin första spelning hos oss, men även om hon inte DJat särskilt länge så har hon arrangerat fester, klubbat, skrivit om och samlat på sig musik desto längre. Hon driver också det fantastiska crowdfunding-projektet Music Transpose, som alla musikälskare bör kolla in omedelbart. Som arragör har hon redan satt sin prägel på Norrköpings klubbliv, och vi ser fram emot att se henne göra det som DJ också!

:: PETER FERNOLD
Som DJ har vi hört honom ungefär överallt, och han har även arrangerat några av de bästa klubbarna och evenemangen i vår kära stad – inte minst electronicafestivalen Haute Culture som han skapat tillsammans med Harald Björk, och som snart är aktuellt igen. Han har dessutom blivit lite av en utomhusspecialist med tidigare spelningar på Pompom och New Media Meetings utomhusscen. Räkna med lägre tempo men mycket sväng!

:: PETRI KOSKI
Petri är kanske stadens DJ-räv nummer ett, som spelat med några av de största och hållit på ungefär sedan tidernas begynnelse. Den senaste tiden har han mest ägnat åt att spela jazz och house på caféer och uteserveringar, men sanningen är att Petri kan spela nästan vad som helst bättre än alla andra. Tidigare år har han förgyllt parken med fantastisk Detroit-techno och deep house av klassiskt snitt. Det kanske han kommer att göra i år också. Eller inte. I vilket fall kommer det att bli väldigt, väldigt bra.

+ Warmup av Pompom Allstars!

När: lördag 13 augusti, kl 15-22
Var: Folkparken, Norrköping
Hur: Gratis och öppet för alla
OBS! Eftersom Pompom i sol är fantastiskt och Pompom i regn mest är blött och kallt har vi bestämt oss för följande: Vid regn ställer vi helt enkelt in och samlar krafterna till nästa tillfälle, då vädret förhoppningsvis är med oss!

Ett stort tack till Norrköpings kommun, Kultur och fritid, som bidrar med evenemangsstöd och gör det här möjligt!Lämna en kommentar