Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityNästa Pompom i parken: 27 juni!

Pompom i parken 090627Efter ett första väldigt lyckat Pompom i parken, trots kyliga vindar och mulet väder, är vi tillbaka igen – och nu siktar vi på stekhet sol, fortsatt sköna vibbar och samma kraftfulla PA-utrustning som sist med fyra baslådor.

Pompom i parken är en elektronisk picknick i Folkparken i Norrköping där du kan sola, grilla, dricka dina favoritdrycker och peppa inför efterklubbarna. Utomhusspelningarna arrangeras för sjätte året i rad, och självklart kommer kraften från samma Nemcom som tidigare under året gav dig klubben Kooky.

Årets andra Pompom (av totalt sju) körs lördagen 27 juni, kl 15-22! Vi startar som vanligt med Nemcom-DJs och släpper sedan över skivspelarna kl 17 till våra bokade akter.

Lineup 27 juni:

Thomas Andersen, en av de drivande personerna bakom Kooky, kommer att köra ett DJ-set. Senast hördes han tillsammans med Erland på New Media Meeting.
A2R, en av stans poeter och hiphop-makare, tar över för en stunds jungle.
Sebastian Rivas, italo-kungen från Stockholm, skeppas hit på tåg för att spela musiken från Linn-trummaskinerna vi älskar.
Taktical, som även körde på förra årets Pompom, ökar tempot med goa trance.
Osch, som annars går under namn som Olla eller Olof, kör ett set av vad han kallar parktronica.

Pompom i parken 2009 presenteras genom stöd och samarbete med Studiefrämjandet, BitNet productions och Norrköpings kommun. Tack även till Marcus och Daniel från club Frisky som står för ljudet.

Uppdatering 090623: Det ser ut som om det inte blir någon efterklubb denna lördag. Vi har ett par öppningar på ett par olika platser, men just den här gången kan vi tyvärr inte ordna något. Så det får bli enbart sju timmar Nemcom-musik.Lämna en kommentar