Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityPompom Bar för mesta möjliga musik

Pompom-sommaren måste såklart avslutas med stil, och det gör vi i år på Broadway tillsammans med några av våra favoritartister. Ett självklart efterhäng till trevligheterna i Folkparken, med fullständiga rättigheter och gratis inträde!

För musiken står inga mindre än:

✜ BUCHLA BOYS (LIVE)
I lördags fick vi nöja oss med halva Buchla Boys, men ni som var där vet att det i sig är ganska fantastiskt. Nu hämtar vi hit även David, och deras fantastiska modularsynth. Buchla Boys ger oss improviserad, livs levande, energisk och blytung maskinmusik långt utöver det vanliga. Missa inte!

✜ OSCH
Vissa artister gör allt för att synas. Det gör inte Osch, men hans musik har ändå höjt ögonbryn världen över bland dem som vet. Han har dessutom släppt från sig en samling lika kluriga som fantastiska remixer, på namn som Den Svenska Björnstammen, Preybird och Nihad Tule.

✜ JOHANNES HALLMAN
Som medarrangör av Öfestivalen på en naturskön ö utanför Rejmyre stod Johannes för ett av sommarens trevligaste DJ-set i en skogsdunge intill sjön Tisnaren. På Broadway är det lite längre till strandkanten, men vi är säkra på att det kommer att låta precis lika fint ändå!

✜ FRANK HAMMAR
Uppsala-bon Frank gör återbesök hos Pompom, och det är vi väldigt glada för. Som arrangör och resident på klubb Bakelit i Uppsala har han för vana att servera eklektiska set, med fokus på beats och bas av högsta kvalitet. Hans stilsäkerhet och bredd har bland annat lett till spelningar på Norbergfestival och Volt.

✜ NON-CHUX
Det lägre frekvensområdet lär vi få höra en del även från Norrköpings egna Non-Chux. De har spelat på varenda klubb värd namnet i vår stad och det torde väl knappast ha undgått någon att de är väldigt, väldigt pålitliga leverantörer av blytung bas.

✜ GIMMELBOP & NIKLAS ERIKSSON (LIVE)
Både Olle aka Gimmelbop och Niklas har gästat några av våra Knaster-spelningar på Café Hörnet och spridit varma elektroniska toner. Nu slår de sina påsar ihop och bjuder på ett alldeles färskt, elektroniskt live-set med den gemensamma maskinparken. Otroligt spännande, tycker vi!

22-01 | 18 år | Fullständiga rättigheter

Buchla Boys spelar 23-00, och för säkerhets skull upprepar vi: Missa ej!Comments are closed.