Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityPompom 2010#3

Dags igen, för sista gången denna sommar! Vädret har väl varit sådär de senaste veckorna men på lördag är det strålande sol, parkhäng och vackra basgångar som gäller. Ta med en dryck, ta med en grill, ta med dina favoritvänner och kom och häng med oss på Norrköpings trevligaste evenemang för sista gången denna sommar! Denna gång chillar och peppar vi till musik från följande artister:

ERLAND MARCKWORT – Norrköpings minimaltechnoh…jälte nummer ett har skämt bort oss med grymma DJ-set många gånger, och nu är det dags igen. Stadens bästa barfota-DJ är nyligen skivaktuell på PR Underground och driver sedan länge Norrköpings coolaste technolabel Chic Sounds. Erland har både spelat med och spelats av några av de allra största namnen inom techno, och som DJ levererar han alltid!

ZABUTOM (LIVE) – Efter en bejublad spelning på Norbergfestival är det återigen dags för en fantastisk Pompom-spelning med Norrköpings egna Game boy-superstar Zabutom! Inom genren är han närmast att betrakta som en legend, och han har spelat på internationella festivaler från New York till Marseille.

THOMAS ANDERSEN / INTER GRITTY – Tillsammans med bland annat Erland grundare till en av Norrköpings allra bästa klubbar i modern tid, Kooky, och flitigt DJande på de flesta klubbar, fester och festivaler i trakten som över huvud taget spelar musik man kan dansa till. Han rör sig oftast i gränslandet mellan minimaltechno och house, och med ett hårt fokus på musik som svänger kan vi räkna med skön stämning i parken.

PETER FERNOLD – Klubb Republiks electronicaguru och hjärnan bakom en av årets höjdpunkter, electronicafestivalen Haute Culture, har stenkoll på den allra trevligaste park-discon. Räkna med en ljudmässig preview av årets Haute, som för övrigt kommer att bjuda på en av festivalens starkaste artist-lineups någonsin!

MARCUS NILOM – Ännu ett känt ansikte från stadens dansgolv, från underjorden till den egna klubben Frisky. Marcus är även en lovande producent med sitt projekt 60 inch chins, och vi hoppas få höra en del eget material på lördag.

TAKTICAL – En riktig Pompom-veteran, som bjudit oss på flera olika stilar genom åren, alltid med kvalitet. Denna gång har David lovat oss tung Drum ‘n bass, som en mycket värdig avslutning på årets upplaga av Pompom.Lämna en kommentar