Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityPompom 2010#2

Dags igen, för andra gången av tre denna sommar! Mer sol, mer bas, mer Pompom! Precis som förra gången med de trevligaste människorna och den bästa musiken, vem kan säga nej till det? Eftermiddagen och kvällen gästas av följande fantastiska akter:

PETRI KOSKI – Han har gått och blivit lite av en räv, Petri. Det är lätt hänt, för han har spelat på nästan alla bra klubbar som funnits i vår stad i modern tid, tillsammans med en lång… rad storheter. Dessutom har han nästan all bra musik – så mycket av den varan att det är svårt att veta exakt vad han kommer att spela. Men en sak är alldeles säker: det kommer att vara kvalitet.

HEART & BEAT (DJ/LIVE) – Johan och David bjuder som vanligt på något alldeles extra, och det är inte bara för att Davids live-trummande ger en extra dimension till musiken. När dessa herrar uppträder tillsammans är det svårt att missa att det handlar om genuin kärlek till house och klubbmusik.

JONATAN MORENO – Jonatan började DJa den bästa minimaltechnon redan innan han var gammal nog att bli insläppt på klubbarna han spelade på. Och han blir bara bättre och bättre. Sedan dess har han hunnit få en lång rad överfulla dansgolv på sitt samvete, från Karateklubben via Kooky och rakt ner i underjorden.

GRETA FETJESUS GUDSSON AND THE DYNAMICALLY ALTERED MENTAL STATES (LIVE) – Ytterligare några av Norrköpings många dubstepförmågor. Duon som består av Alex och Greta (Även känd som Jacob) är dock även de snarare veteraner än nyomlingar. Alex har spelat på Pompom många gånger, från jungle, bigbeats och UK garage till spoken word. Greta har mixtrat en hel del med väldigt låga frekvenser i form av hiphop, triphop och dubstep. Resultatet av samarbetet bjuder, precis som väntat, på riktigt tung bas.

LIBRA – Ännu ett kärt återseende på Pompom. Nyligen hemkommen från spelning på Inspirationsfestivalen i Skattungbyn, och även en av landets större skogsfester, har hon gott om… just det, inspiration. I parken, i skogen, på stranden, Loa är alltid redo att leverera vackra psykedeliska toner och rytmer till alla dansglada själar.Lämna en kommentar