Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityPompom 2010#1

Ny sommarsäsong av Pompom med spelningar i det gröna drar igång. Lördag den 5 juni står följande lineup redo att bjuda ett brett spektrum av elektronisk musik!

NIHAD TULE – Presentation är egentligen överflödig. Norrköpings bästa dansgolv har de senaste åren som av en händelse väldigt ofta haft Nihad bakom skivspelarna, vi kan väl nöja oss med det. Nu blir det parktechno och parkhouse istället för blytechno, och det kommer att bli alldeles fantastiskt.

OSCH – Osch har spelat flitigt i Norrköpings underjord det senaste året, och fyllt smutsiga betonggolv med stadens dansantaste minimaltechno. Men även om han är grym på techno så är det bara en bisyssla för Olof, som kommer till oss och spelar vacker och avancerad elektronika. Det är han väldigt, väldigt bra på.

RAANSEK – En av Norrköpings många dubstepförmågor tar med sig en rejäl dos bas, ingraverad i vinylskivor. Raansek släpper precis i dagarna sin debut Cuba Cola EP på amerikanska labeln Imperative Recordings, där han bland annat blir labelgranne med The Widdler. Så egentligen är det här hans releaseparty!

DJ ANDERS – Från de djupa skogarna runt Örebro hämtar vi Anders, som kommer att visa upp en mer spirituell sida av dansmusik. Dessutom kommer det att bjudas på en hel del nostalgi från 90-talet, där dagens trance har sina rötter.Lämna en kommentar