Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityPompom 17 aug laddas

Vi har fortfaradne ”hela havet stormar” med spelplatser och lineup pga regn, kringboende och bokningar. Pompom blir inte i en regnig Folk park, fast vi räknar ännu med att ordna något Pompom på lördag. Artiser som är klarat står på rad ned och presentationer är på gång.

Miss Cmy

Som Miss Cmy har Camilla tagit för sig på technoscenen med spelningar, både på electronicafestivaler och klubbar samt som residencies runt om i Europa. Hon började spela under sin tid i Amsterdam men det var först när hon kom tillbaka till Sverige runt 2008 som hon började på allvar. Räkna med att få höra euforisk Techno med filmiska influenser. Tidig Detroit sammanflätat med House och en bit Acid. Hon har släppt på bolag som franska Mad Bros Records och tyska Modularfield. Miss Cmy bor i Stockholm där hon även är verksam som producent.

Bam Spacey

Rosanna Nordrup & William Sulka

Cristian

Isak Lilja

Marianne

Info även via facebook.com/nemcom/events

Pompom 2013 genomgörs av Nemcom med stöd av BitNet Productions, KFUM, Kulturhuset, Norrköpings Kommun och Studiefrämjandet.

Från och med nu kan även du bidrag genom kollekt via kort-betalning. Cash är forfarande det vi föredrar för att minska läckage till banker m fl.Comments are closed.