Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityNew Media Meeting 2009

New Media Meeting 09En av scenerna från New Media Meeting 08
Pehr Meldert, DYI-synthbyggare och circuitbendare från NkpgMånaden kommer att avslutas med första halvårets kanske bästa elektroniska helg. Givetvis är Nemcom med och bjuder på musik!

Vi kommer att finnas på New Media Meeting (NMM) med en Nemcom Point. Det innebär i korthet en samlingsplats där vi presenterar oss, leker med synthar och spelar musik direkt i entrén till Flygeln i Norrköping. Vi är där kl 17-20, både under fredagen och lördagen.

Bland annat kommer Pehr Meldert, Faruk, Ida, Mole, Bubba och Dogma Nouveau Collective Presents: Exterm, Meteer & Closer Contact att spela.

Givetvis finns även Kooky på plats under NMM med en snudd på oändlig rad av artister under lördagen (bl.a. Dub Taylor/Tigerskin, Jesse Rose, Grundfarbe/Johan Brolund och Sebastian Rivas/KIDney) och Nemcoms ordförande Kajsa Hellstrand (KAJ-KAA) som VJ.

Som om inte det räckte kör vi dessutom säsongens sista Sunday Dessert på söndagen – vårt avslappnade elektroniska kafé som tar över Kulturhuset. Räkna därför med en mer musikladdad helg än vad Norrköping har sett på länge.

För mer information om NMM och artisterna:
newmediameeting.se
youtube.com/user/Pehr81
myspace.com/erlandmarckwort
Kajsa Hellstrand, Vimeo
myspace.com/closercontact
Dogma Noveau, Myspace

Update: Mikael Mjörnberg på Folkbladet tipsar om Thomas Andersen och Erlands Marckworts spelningar utanför Flygeln, kl 17 på lördagen.Lämna en kommentar