Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityNew Media Meeting 2009 – en summering

Faruk på New Media Meeting 2009New Media Meeting 2009Dogma Nouveau Collective: Exterm, Meteer & Closer Contact
Pehr Meldert (i vit tröja), och hans egenbyggda analogsyntharNew Media Meeting har just avslutats för Nemcoms del i och med säsongens sista Sunday Dessert. Det var en livlig helg med mängder av bra artister, och det var skönt att få leka med analogsynthar, glida omkring på dansgolvet och se andra glada människor.

Tyvärr, i år igen, lämnade vi festivalen med en önskan att det hade varit minst dubbelt så många besökare. Det är riktigt bra föreläsningar, lokal, artister och arrangemang – vad som saknas nu är fokus på att få publiken att hitta dit.

Ett stort tack till er artister som spelade i vår avdelning: Mole, Faruk, Pehr Meldert, Bubba, Exterm, Meteer, Closer Contact och Ida.

Ett lika stort tack till funktionärerna som hjälpte oss genomföra det här: Mittin, Bubba, Manuel, Annelie och Niall.

Ett jämnlikt stort tack till vårt kära Kooky-gäng med Erland, Thomas, Nihad, Olof och Kim som stod för eget spelande och artistbokande för lördagen.

Och till Resistans – tack för ännu ett NMM! Vi hoppas vi möts igen nästa år.

Update 090612: För er som missade New Media Meeting, eller vill blicka tillbaka på det. Det har gjorts ett summerande videoklipp. Du hittar det inkluderat i vår spellista på youtube.com/nemcomnkpg

Foto: NemcomLämna en kommentar