Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityNemcomnyheter sept 2009

Nemcomnyheter september 2009Från och med idag startar Nemcoms månatliga nyhetsuppdatering. Vi kommer att skicka ut ett mail, och publicera ett inlägg på hemsidan, om vad som kommer att hända den närmaste tiden. Infon läggs ut den första måndagen i månaden och inkluderar sådant vi vet om, och kan gå publikt med.

lördag, 12 september: Infosläpp om höstens Nemcom-klubb! Håll utkik på hemsida, mail och Facebook!

söndag, 27 september: Sunday Dessert rullar på i höst med små justeringar. Vi kör första och sista söndagen i varje månad, kl 20 – 23. Just nu bokar vi upp artister och är extra intresserade av er som vill köra liveset för kafémiljö, så hör gärna av er!

Kulturhuset håller till på Trädgårdsgatan 37, och är öppet som vanligt onsdagar, torsdagar och söndagar kl 16-23. De har stans trevligaste fikaatmosfär, ett screentryck, möjlighet för att köra livemusik och mycket mer.

söndag, 4 oktober: Sunday Dessert på Kulturhuset. Vårt avslappnade fikahäng med musik. Vill du spela så hör av dig!

Nemcom-medlemmar har även 10 % rabatt på Hälsokostaffären BigHeart Hälsokost, Nygatan 138 här i Norrköping mot uppvisande av medlemskort.1 kommentar

    Thanks for another excellent article. Where else could anybody get that kind of info in such a perfect way of writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such information.

Lämna en kommentar