Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityNemcom drar igång 2013!

I Arena-bunkern arbetas det febrilt för en massiv start på musikåret 2013. DJ:s, VJ:s och andra kreativa galningar smider planer på att vidare gräva ut rum för den elektroniska musikscenen. Här följer en sammanfattning av vad som är på gång!

Varje Tisdag och Torsdag kväll pågår DJ-träning och arrangemangsutvecklingLabcentralen—allt i flödets och inspirationens tecken. Intagning till träningen är öppen, så tveka inte att höra av dig om du har ett otämjbart musikintresse och vill lära dig skyffla plattor på riktigt!

Först ut på arrangemangsschemat är en ny klubb med gamla anor. Torsdagen den 7:e Mars slår Generator upp portarna på Dynamo—ett sällsynt tillfälle att lämna världen utanför bakom sig och försvinna in i den den elektroniska dansmusikens trygga, taktfasta famn.
Två dansgolv, bar och en skara musikdyrkande artister och DJ:s som spelar sådant de vill spela kan inte bli fel. Generator driver stämning och puls. Det är här du vill vara. Besök deras Facebook-sida här!

Den 20:e April—det vill säga den Globala Dagen för Arktis—står Nemcom för soundtracket på en manifestation för att skydda den arktiska miljön mot aggressiv exploatering. Engagemang, glädje, dans och musik utlovas på Tyska Torget! Mer information finns här.

Slutligen längtar vi så klart efter årets Pompom-premiär lika mycket som vi gör efter sommarvärmen den utspelas i. Den 6:e Juni dundrar det åter av elektronisk musikglädje i Folkparken. Ni vet vad som gäller vid det här laget. Vi ses där!

Det här är självklart inte allt som Nemcom har för sig. Saker händer ofta på kort varsel, så håll ett öga på våra uppdateringar. Vem vet vad som gnistrar på den elektroniska horisonten…Comments are closed.