Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityNästa Pompom i parken: 18 juli

Pompom i parken, 18 juliWooha! Vi är tillbaka, och kör vårt fjärde Pompom i parken för i år. Den här gången är det fulladdat av dansvänlig techno, house, dnb och dubstep!

Vi provar att livestreama! http://bambuser.com/channel/nemcom

Pompom i parken är en elektronisk picknick i Folkparken i Norrköping där du kan sola, grilla, dricka dina favoritdrycker och peppa inför efterklubbarna. Utomhusspelningarna arrangeras för sjätte året i rad, och självklart kommer kraften från samma Nemcom som tidigare under året gav dig klubben Kooky.

Det är dags för det fjärde (av totalt sju) Pompom i parken, nu på lördag 18 juli kl 15-22. Lineup för eftermiddagen och kvällen blir:

– techno med Jönköpingslegenden Johan Bacto
– gungande house av Heart n Beat
– svettig dubstep av Dunn
– härlig drum and bass med Materia
– minimal & tech house av Johan Wallenborg

Givetvis står ett gäng Nemcom-DJs redo att köra de första två timmarnas uppvärmning innan vi skickar över ljudet till de bokade akterna.

Pompom i parken 2009 presenteras genom stöd och samarbete med Studiefrämjandet, BitNet productions och Norrköpings kommun. Ett stort tack även till Marcus och Daniel från club Frisky som står för ljudet.

Har du en timme över? Vi behöver även medlemmars och besökares stöd för att lyckas. Kan du hjälpa till med att städa efter Pompom, eller kanske att stå i kaféet en stund? Hör av dig till oss i så fall. Vi tar tacksamt emot all hjälp vi kan få.5 kommentarer

    Pompoms sthlm-motsvarighet blev bevakad av Dagens Nyheter idag: http://www.pastan.nu/klubb/blommor-bin-och-rejv-mitt-pa-dagen-for-socially-hazardous-1.912216

    Ses i parken!

  • Det vore bra med ett program. Har inte möjlighet att sitta i parken i sju timmar och då skulle jag gärna välja att gå när det är musik(stilar) jag gillar..

  • Jonasn: Det står med stor, fet text på flyern – sidan vad det är för genrer. Dessutom en beskrivande text. Info’n dyker dessutom upp tillräckligt tidigt för att man ska kunna planera. Så jag ser inte riktigt problemet?

  • Det har varit ett medvetet val för oss att enbart gå ut med vilka artister det är som spelar, och vilken genre det gäller – och inga tider. Tiderna kan förändras in i det sista, och vi uppmanar hellre folk att hänga med oss i parken för att se vad som händer – istället för att se sin favoritartist och sedan sticka iväg.

    Så vi kommer antagligen även i fortsättningen sätta ut artister och genre tydligt och tidigt, och skippa tidsangivelser. Men självklart, vill du absolut veta så maila oss så ger vi dig infon vi har för tillfället, eller prata med oss på spelningen. Inga problem alls.

  • […] Live from PomPom in the Park from July 18, 2009 – captured and broadcasted by Bambuser. His set starts at 2:15 into the five hour stream. Lineup […]

Lämna en kommentar