Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityInvigning av Nemcom Arena 29 sep kl 15-18


Kulturnatten bjuder Nemcom in dig att inviga Nemcom Arena. I över 10 år har Nemcom arrangerar evenemang på en mängd scener. Många har försvunnit och förändrats. Vi ser att platser för kvalitativ elektronisk musik krymper liksom för en hel del annan konst i den hektisk världen.
Ändå växer antalet utövare och arrangörer. Det är det som kommer stödjas, liksom tidigare. Nu lite mer handgripligt. Nemcom vill uttryckligen att du provar på dagens och morgondagens möjligheter.

Därför börjar nu medvetet byggas på en plats att befästa och utveckla egen elektronisk musik med konst och hantverk. Denna plats kommer vara både fysisk och ickefysik och den ska var till för dig som producerande kreatör, producent, artist, dirigent,…

Vi har provat dj-träning i ett drygt år, det utökas nu till att även bjuda in till träning på det visulla området. Vi sätter även spettet i betongen för en knytstudio, där tekniken kommer, går och byggs.

Den enkla symbolen A ska bjuda på lekfullhet, en gråmassa till publik, en mångfasiterad producerande i centrum. Publken är grunden och det kreativa är huvudsaken.

Mellan kl 15-18 öppnas Labcentralen upp och där informerars med korta presentationer varje hel timme och fika därmellan. Ambient-jam genomförs kontinuerligt och du är välkommen att ansluta dina mobila instrument och bygga den ambient världsbilden. Invigning kl 17:30 då det digitala magnetbandet ska klippas.

Mycket välkommen
NemcomComments are closed.