Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityHjälp Kulturhuset med ny mixer!

Behringer Xenyx 2442fxUppdatering: Vi har fått tag i en otroligt billig ljudmixer genom några vänner, men fortfarande behövs en ljusmixer.

Det ser ut som om ett av våra spelställen i Norrköping har fått både sin ljud- och ljusmixer stulna. Därför håller vi inom Nemcom på att samla ihop pengar för att de snabbare ska kunna köpa ny utrustning.

Har du pengar att avvara? Hör gärna av dig till oss, eller skänk pengarna direkt till Jenny & Kajsa på Norrköpings Kulturhus (hemsida, med kontaktuppgifter), Slottsgatan 133 (karta).

Norrköpings Kulturhus är en satsning på unga vuxna och ställer upp med gratis konsertlokaler, kafé och allmän hjälp för många lokala artister och konstnärer som vill få ut det de skapar.

Nemcom älskar Kulturhuset, och utmanar därför andra kulturaktörer och delaktiga omkring huset. Vi har hittills fått ihop 1100 kronor, men det krävs mycket mer. Så har du pengar att avvara, om det så bara är några kronor – hjälp gärna till. Tack!1 kommentar

    […] gick vi ut med en utmaning där vi bad andra konsertarrangörer och kulturaktörer i Norrköping att stötta Norrköpings […]

Lämna en kommentar