Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityEn Sunday Dessert kvar

Sunday Dessert. Foto: Karin, memyphoto.wordpress.comSunday Dessert har varit en lyckad tillställning där vi bjudit på ett par timmar musik och fika. Vi har haft lokala dj:s som AleX, MittiN, Mole och DJ Anders här. Vi har även haft besök av Extrem & Meteer, från Linköping, som jammade loss en skön improvisation när spelningen egentligen skulle ha varit över. Och nyligen gjorde norska Cuckoo (cuckoo.no) sin första Sverige-spelning inför det kommande skivsläppet.

Det har hänt en hel del, men fokus för söndagsdesserterna har hela tiden legat på några timmars musik i den skönt tillbakalutade kafémiljö som Kulturhuset (norrkopingskulturhus.se) erbjuder.

söndag 31 maj körs sista Sunday Dessert innan sommaruppehållet. Vi har inte bestämt om kaféet återvänder till hösten, men vad som är säkert är det är ett par sköna månader av Pompom i parken dit! Så välkommen till Kulturhuset och Trädgårdsgatan 37, sista söndagen i maj.

Foto: Karin, memyphoto.wordpress.com3 kommentarer

    Snygg bild!! Speciellt eftersom jag tagit den! Credd tack! ;)

  • Självklart. Trodde den var egentagen inom Nemcom, så det var därför jag använde den. Respekt och info, givetvis. Det är ordnat nu, och jag hoppas det är ok om vi fortsätter att använda bilden.

  • Självklart! Alltid roligt att få cred! :D Vi ses på lördag!

Lämna en kommentar