Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityDepeche Mode Bar & Rådhusspelning

För elfte året i rad arrangerar Rikard Ståhl – i samarbete med Nemcom – Depeche Mode Bar i Norrköping. I slutet av november, eller början av december, varje år förgyller vi någon av stadens barer med Depeche Mode-musik hela kvällen.

Det är dags igen.

Depeche Mode i RådhusklockornaLördag 28 november, kl 19:30, på The Black Lion Inn går musiken igång. Puben har öppet som vanligt för alla – enda skillnaden är att vi tar över musiken! I år kan vi dessutom presentera en ganska häftig bonus.

Nemcom kommer – varje dag under en hel månad – att spela en Depeche Mode-låt i de enorma kyrkklockorna i Rådhuset. Vi har valt ut två möjliga kandidater (Enjoy the silence och Behind the wheel), men nu behöver vi din hjälp för att välja den tredje.

Kom till Black Lion Inn och säg vilken låt du vill höra spelas i Rådhusklockorna. Enbart förslag från besökare på plats kommer att accepteras.

Datum då vi kommer att spela i Rådhuset presenteras senare.

Update: Ett stort tack till alla som kom igår på Depeche-baren, och ett lika stort tack till Rikard Ståhl som fortsätter att arrangera kvällen. Den tredje kandidaten till rådhusklockorna som vi kommer att arrangera upp och lämna in blir Everything counts – framröstat av er igår. Den vann med en röst före Personal Jesus. Vi säger till när vi vet mer om eventet.3 kommentarer

    YEEEESSSS! Everything counts come on!

  • i take pictures, photographic pictures

  • […] Dessutom väntar vi fortfarande på bekräftat datum från Norrköpings kommun inför Depeche Mode-spelningen i Rådhustornets klockor, som vi tidigare pratat om. […]

Lämna en kommentar