Nemcom - Norrköping Electronic Music CommunityBli medlem!

Genom att bli medlem i den ideella musikkulturföreningen Nemcom visar du oss och partners ditt stöd, och vi får även en liten summa att arbeta med under året. Du kommer även in på särskilda medlemsfester och -evenemang när vi har såna. Eftersom vi vill fortsätta sprida elektronisk musik är vi i behov av både medlemsavgifterna och praktisk hjälp för att kunna genomföra våra evenemang. Så bli gärna medlem idag och stötta oss!

Medlemsskap löses per år (löpande) och kostar 50 kr. Medlemskortet hämtar du ut på något av våra evenemang eller enl överenskommelse. Du fyller i dina ansökan via denna länk: Medlems- och nyhetsmejlansökan Vi ser gärna att det görs 24 timmar innan du ska delta i ett evenemang och lättare får ditt kort. Medlemskap gäller från att ansökan godkänts och betalning genomförts.

SWISH: Du kan kan betala medlemskap genom att swisha 50 kr till 0708-288598. Skriv ”Nemcom medlemskap” i meddelande.

LIVE: Du kan kan betala medlemskap genom att besöka våra evenemang och lösa medlemskort där, eller genom att sätta in 50 kr på bankkonto SEB 5365-00 38 137.

Nemcom-tshirtStöd Nemcom på andra sätt
Du kan även hjälpa oss genom att handla i vår spreadshirt-shop. Vi får inga större intäkter därifrån, men du hjälper istället till att sprida vårt namn och logo och ger oss därmed någonting bra tillbaka.